Wszystkie opinie

Od Małgorzata N. (Poznań,  Polska) dnia 18 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Little Dutch, Przytulaczek Pink Adventure

Małgorzata

Śliczny, słodki przytulaczek wielkość w sam raz dla maleńkich rączek, delikatna bladoróżowa bawełna we wzorek i mięciutki welur są fakturą bardzo odpowiednią dla maluszka, miły pyszczek króliczka i długie uszka, łapki, supełki i metki, to jest to co pozwala maluszkowi poznawać kształty i faktury i przytulić się kiedy będzie taka potrzeba. Jestem pewna, że moja wnusia nie będzie się z nim rozstawać .

Od Patrycja N. (Bytom,  Polska) dnia 17 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Lampka Mały Grzyb różowy

Lampka grzybek

Lampka naprawdę świetna! Bardzo ładnie prezentuje się w dziecięcym pokoiku. Ładnie świeci, nie razi w oczy. Dziurki w grzybku, sprawiają,że lampa działa jak projektor i wyświetla na suficie male kropeczki:) Polecam❤

Od Anna S. (Łódź,  Polska) dnia 16 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Elodie Details, Smoczek, Newborn - Happiness Is Born

Smock melodies details

Smoczek jest sliczny. Bardzo szybka dostawa. Godni polecenia.

Od Angelika Ł. (Dobrzyniewo Duże,  Polska) dnia 16 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : BIBS, VANILLA S Dynamiczny Smoczek Uspokajający Hevea

Polecam ♥

Polecam smoczek. Jego wykonanie zachwyca, a córeczka pokochała go od pierwszego włożenia do buzi. Dodam, że wcześniej miałam kilka smoczków z różnych firm, ale żadnego nie chciała ssać. A ten był strzałem w 10!

Od Marta K. (Kraków,  Polska) dnia 16 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Little Dutch, drewniana kuchnia

piekna drewniana kuchnia

Goraco polecam! Ta przesliczna drewniana kuchnie dla dzieci, jest bardzo elegancka i moze stanowic zarowno zabawke jak i element dekoracyjny we wnetrzach kazdego domu!
Jeszcze raz polecam

Od Olga C. (Myszków,  Polska) dnia 12 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Grimm's, Kolorowe łódki

Kolorowe łódki Grimm's

Pięknie wykonana zabawka. Oferuje wiele wariantów zabawy sama, a także z innymi zestawami. U mnie klockami Grimm's z jednakowym zapałem bawi się roczne i 5 - letnie dziecko, każde w sposób adekwatny do swojego wieku. Polecam.

Od Ewa Z. (Chyliczki,  Polska) dnia 12 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : W DOMU PIERWSZE SŁOWA AKADEMIA MĄDREGO DZIECKA

polecam

bardzo fajna książeczka, dużo ruchomych elementów, grube i sztywne kartki są odporne na zniszczenia ;)

Od Amanda Z. (WARSZAWA,  Polska) dnia 10 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Sevi, Multiaktywny stolik z instrumentami

Super

Rewelacyjna zabawka już dla roczniaka. Stolik wykonany jest z pełną precyzją. Ma dużo akcesoriów do zabawy. Jest kolorowy, w fajny motyw zwierzęcy. Szczerze polecam :)

Od Katarzyna N. (Bydgoszcz,  Polska) dnia 10 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Snap the moment, Foto-kocyk rosy white

Foto-kocyk

Bardzo udany zakup :-) Foto-kocyk będzie nam służył przez lata. Polecamy :-)

Od Monika C. (Ostrołęka,  Polska) dnia 08 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Skip hop, Zestaw jedzeniowy Zoo Winter Niedźwiadek

Klient

Gorąco polecam :-)

Od Joanna M. (Sokółka,  Polska) dnia 04 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Label Label, Friends Kocyk przytulanka Słoń METKI

Polecam

Super wykonanie, mięciutki materiał, solidne przeszycia, Joanna

Od Joanna M. (Sokółka,  Polska) dnia 04 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Dolce, Chart Afgański

Polecam

Super zabawka, bajeczne kolory, solidne wykonanie, polecam Joanna

Od Andrea B. (Chróścice,  Polska) dnia 04 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Snap the moment, foto-kocyk powder blue

Polecam!

Polecam kocyk! Wykonany z mięciutkiej, przyjemnej w dotyku tkaniny. Dobrze uszyty, grafika czysta, jak na zdjęciu. Kocyk ma bardzo fajny rozmiar, nie za duży i nie za mały, posłuży na pewno na długo. Dodatkowo fajnie zapakowany, idealnie na prezent :)

Od Paulina D. (Witoszyn,  Polska) dnia 04 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : ADEN + ANAIS, Otulacze muślinowe Mickey's 90th 3szt

Otulacze muślinowe

Serdecznie polecam zakup otulaczy muślinowych od Aden&anais! Jestem nimi oczarowana, są przepiękne, milutkie w dotyku i zdecydowanym plusem jest ich rozmiar. Na pewno znajdą wiele zastosowań zarówno dla dziecka jak i mamy. Rewelacja!

Od Olga P. (Nowy Sącz,  Polska) dnia 03 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Kids Concept, NEO Labirynt Drewniany

Mały, uroczy labirynt

Urocza zabawka, jak pozostałe z serii NEO. Prosta i funkcjonalna.

Od Olga P. (Nowy Sącz,  Polska) dnia 03 Sep 2018 :
(4/5) 
Opinia do : Btoys, Pluszowy bóbr ze smakołykami sensorycznymi w brzuchu - Yumsy Tumsy

Mam zastrzeżenia

Fajny pomysł na zabawkę, ale ma kilka minusów. Bóbr bardzo pakowny, a smakołyków producent poskąpił - pasuje coś dokupić, żeby mieć czym go wypełniać.
Producent "ze względów ekologicznych" nie oferuje opakowania, przez co musi stosować dodatkowe zabezpieczenie, żeby smakołyki nie wypadły. I tak każdy element jest przypięty plastikowymi żyłkami do kartonika w środku i do siebie. W dodatku końcówki z jednej strony są wtopione w pluszaki i po przecięciu wystają ostre żyłki, których nie da się całkiem uciąć. Nie wiem, jak takie zabawki przechodzą kontrolę bezpieczeństwa. To raczej nie ekologiczne a finansowe motywy - oszczędność na kosztach opakowań i wymogach dot. ich utylizacji. A sprzedawca i tak musi pakować zabawkę samodzielnie w papier lub reklamówkę, aby się nie zabrudziła lub uszkodziła w transporcie. Btoys produkuje ciekawe i kreatywne zabawki, które moje dziecko bardzo lubi, ale w tym przypadku jestem trochę rozczarowana.

Od Olga P. (Nowy Sącz,  Polska) dnia 03 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : KRZESEŁKO EVOLU 2 NATURAL/WHITE

eleganckie krzesło

Na żywo krzesło ma raczej kremowy niż biały kolor, ale bardzo ładnie komponuje się z drewnem. Fajnie prezentuje się z białą poduszką królikiem.

Od Alicja M. (ŚWIERADÓW-ZDRÓJ,  Polska) dnia 02 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : B.BOX, Zestaw silikonowych nakładek na szklankę s'berry

Fajne

Przydatny gadżet. Nawet mojemu 4 latkowi przypadło to do gusty.

Od Alicja M. (ŚWIERADÓW-ZDRÓJ,  Polska) dnia 02 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Skip Hop, bidon Jednorożec

Super!

Fajny motyw, podobający się córce. Czasem niestety picie wyleje, ale to nie jest niekapek ;-)

Od Alicja M. (ŚWIERADÓW-ZDRÓJ,  Polska) dnia 02 Sep 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Skip Hop, Plecak Baby Zoo Jednorożec

Super!

Idealny plecak dla drobnej dwulatki. Od razu jej się spodobał, pierwsze wyjście z domu i od razu ze sobą musiała mieć.Ja wolę ciemniejsze kolory, ale córce bardzo się ten plecak podoba. Zmieści się bidon z piciem (ten sam motyw;-)) i coś do przegryzienia. Super.