Wszystkie opinie

Od Natalia Z. (Warszawa,  Polska) dnia 14 Nov 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Flow, Gryzak z Naturalnej Gumy Niedźwiedź Björn Turkusowy 0m+

FLOW, GRYZAK Z NATURALNEJ GUMY NIEDŹWIEDŹ BJÖRN TURKUSOWY 0M+

Rewelacyjny! Wygodny do chwytania dla niemowlaka. Miękki. Idealny do gryzienia. Polecam

Od Natalia Z. (Warszawa,  Polska) dnia 14 Nov 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Jellycat , Króliczek szary z uszami w kwiatki 18cm

JELLYCAT , KRÓLICZEK SZARY Z USZAMI W KWIATKI 18CM

Króliczek idealny do trzymania w malutkich rączkach. Pieknie wykonany, mięciutki. Polecam.

Od Marta S. (Warszawa,  Polska) dnia 10 Nov 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Lassig, Śliniak z długim rękawem 12m+ Little Spookies Olive

Świetny

Świetny produkt. Według mnie lepszy niż Bbox i Ikea - jest wykonany z grubszego materiału, który łatwiej się czyści. Plus za brak rzep (z tyłu wiązanie). Dla mnie najlepszy, w użyciu w sumie trzy sztuki :)

Od Patrycja T. (Zielona Góra,  Polska) dnia 08 Nov 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Beaba, Babycook® Neo Night Blue

Polecam!!!

Rewelacyjny produkt. Szybko, łatwo i przyjemnie..to chyba najlepiej opisujące słowa. Używamy nie tylko dla maluszka. Sprzęt bardzo dobry jakościowo.

Od Natalia J. (Poznań,  Polska) dnia 07 Nov 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Skip Hop, Zabawka do wózka Jamnik Wesołe podwórko

Polecam zakup

Świetna sensoryczna zabawka. Bardzo ładna, szeleszczące uszy, kolory intensywne, ale nie zbytnio jaskrawe, szczekanie i dwie melodie, które wzbudzają zainteresowanie mojego dziecka. Polecam

Od marius M. (Wawa,  Polska) dnia 07 Nov 2018 :
(5/5) 
Opinia do : BIBS, BLUSH S Dynamiczny Smoczek Uspokajający Hevea

Udany prezet

Nie mając doświadczenia Panie poleciły mi smoczek jako jeden z elementów prezentu i to był trafiony zakup. Rodzice bardzo zadowoleni

Od Renata M. (Głogów,  Polska) dnia 06 Nov 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Little Dutch, drewniana kuchnia

Prezent dla wnuka

Mój wnuk uwielbia mi pomagać w kuchni i sprawiłam mu na urodziny prezent w postaci tej kuchni. Super zabawka i jak tylko jestem u wnuka to razem gotujemy.

Od Małgorzata M. (Warszawa,  Polska) dnia 05 Nov 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Little Dutch Kostka aktywizująca Błękitna

Świetna kosta

Bardzo dobry zakup na prezent. Synek uwielbia tą kostkę ma wiele ciekawych elementów i jest bardzo dobrze wykonana. Polecam idealny prezent na roczek

Od Agnieszka S. (Rumia,  Polska) dnia 02 Nov 2018 :
(4/5) 
Opinia do : Fat Brain Toy, Kubki Przyssawki. Suction Kupz.

Ok

Wszystko ok, artykuł zgodny z opisem. Mam jedno zastrzeżenie odnośnie listy paczkomatow, nie jest ona aktualna, dzwonił do mnie kurier o godz. 22 z pytaniem gdzie ma zawieźć paczkę ponieważ pod wskazanym adresem paczkomat nie istnieje a w najbliższym paczka się nie mieści.

Od Małgorzata P. (Stargard,  Polska) dnia 02 Nov 2018 :
(5/5) 
Od Małgorzata P. (Stargard,  Polska) dnia 02 Nov 2018 :
(5/5) 
Od Dorota K. (Warszawa,  Polska) dnia 01 Nov 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Little Dutch, Ciężarówka drewniana

Super zabawka

Laweta jest fajnym pomysłem na prezent dla 1,5 rocznego dziecka. Dobrze wykonana zabawka

Od Karolina S. (Radom,  Polska) dnia 01 Nov 2018 :
(5/5) 
Opinia do : BIBS, DARK OAK S Dynamiczny Smoczek Uspokajający Hevea

najlepszy smoczek

Wiele smoczków przetestowaliśmy a ten był strzałem w 10-tke. Polecam bibsy są dobrze wykonane i dobrej jakości

Od Iwona S. (Warszawa,  Polska) dnia 29 Oct 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Rubbabu, Kręgle, zestaw do zabawy

Swietne

nie tylko rzucanie ale i slalom biegamy z corka

Od Iwona S. (Warszawa,  Polska) dnia 29 Oct 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Djeco, Zestaw startowy MASA PLASTYCZNA I FOREMKI

Skupienie

Moja corka potrafi zajac się lepieniem na 20 min samodzielnie, bezcenne

Od Malgorzata J. (Woryty,  Polska) dnia 28 Oct 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Fill'n Squeeze, zestaw rozszerzony z saszetkami do karmienia dzieci i szczoteczką

Zzz

Bardzo przydatna rzecz dla mam które maja dzieci niemowlęta niejadka ... polecam

Od Malgorzata J. (Woryty,  Polska) dnia 28 Oct 2018 :
(5/5) 
Opinia do : LouLou Lollipop, gryzak silikonowy z zawieszką Oreo Cookie baby blue

Gryzak silikonowy

Bardzo solidnie wykonany , miękki a jedyna wada to to ze ciężki

Od Natalia K. (Grudziądz,  Polska) dnia 28 Oct 2018 :
(5/5) 
Opinia do : JaBaDaBaDo, drewniana zjeżdżalnia dla aut niebieska

Super

Synek 18m zadowolony nie mniej niż tata :) super wykonanie, warte swojej ceny.
Polecam ❤️

Od Agata R. (Warszawa,  Polska) dnia 24 Oct 2018 :
(5/5) 
Opinia do : SnoozeBaby, Szlafrok zapinany Różowy 74-86 cm

Szlafroczek

Bardzo porządnie wykonany szlafroczek i przyjemny w dotyku polecam.

Od Natalia Ś. (Nowy Sącz,  Polska) dnia 24 Oct 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Little Dutch, drewniany pastelowy garaż

Garaż Little Dutch

Bardzo fajna zabawki. Śliczna kolorystyka i fajnie, że zabawki są dołączone do zestawu. Winda jest u nas hitem a zabawka już od kilku tygodni jest naszym Hitem. Polecam na prezent - 100% satysfakcja