Wszystkie opinie

Od Angelika K. (Bieruń,  Polska) dnia 16 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : ColorStories, Prześcieradło do gondoli MilkyWay White 50×80 cm

Polecam!

Polecam, produkt wysokiej jakości.

Od Marta K. (Kraków, pow. Kraków,  Polska) dnia 15 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Skip Hop, Wkładka do wózka Prism

Super

Bardzo ładna, dobrze wykonana, oddychająca, idealnie pasuje do torby prism :)

Od Justyna P. (Olsztyn,  Polska) dnia 13 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Anekke, Portfel Wenecja

Anekke, Portfel Wenecja

Cudny-najpiękniejszy portfel jaki miałam do tej pory.Spełnienie moich marzeń.Polecam wszystkim artystko-i nie tylko:)

Od Patrycja S. (Rychwał,  Polska) dnia 13 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Tuloko, Bezpieczny Stolik Podróżnika z mapą Polski - czerwony

Polecam

Moje dziecko super spędza czas w czasie długich podróży. Polecam

Od Katarzyna M. (Gliwice,  Polska) dnia 12 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Bamboom, Trzy Pieluszki Bambusowe Zielona&Zielone Paski 70x70

Pieluszki bamboom

Gorąco polecam, bardzo dobry produkt!

Od Katarzyna M. (Gliwice,  Polska) dnia 12 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Bamboom, Trzy Pieluszki Bambusowe Popielata&Popielate Paski 70x70

Pieluszki bamboom

Bardzo dobry produkt,gorąco polecam!

Od Krystyna D. (Katowice,  Polska) dnia 10 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Króliczek 31 cm Jellycat

Super

Przytulne, mięciutkie jak dla Mnie rewelacyjne.
Dokładnie takie jak w opisie.
Dzięki Wam maluszki mają naprawdę co poprzytulać :)

Od Joanna L. (Łódź,  Polska) dnia 10 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Okulary przeciwsłoneczne Surf - Neon Pink 4+

Zadowolona

Córka jest bardzo zadowolona z okularów, fajny design, materiał elastyczny, więc powinny trochę posłużyć.

Od Natalia K. (Ząbkowice Slaskie,  Polska) dnia 09 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : BIBS, DARK OAK S Dynamiczny Smoczek Uspokajający Hevea

Rewelacja!

Pierwszy smoczek (z siedmiu) który synek zaakceptował ! ♥️

Od Kamila P. (Lublin,  Polska) dnia 08 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Childhome, Krzesełko do karmienia Evolu 2 Black/Gold

Polecam!

Solidnie wykonane, pięknie się prezentuje. Oczywiście jak zawsze szybka wysyłka I wspaniała obsługa :)

Od Blanka K. (Sopot,  Polska) dnia 04 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Spódniczka Królewny Rose Mary

Spódniczka Królewny Rose Mary

Jest śliczna i starczy na parę latek

Od Krzysztof D. (Zgierz,  Polska) dnia 03 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Kids Concept, Edvin Gra Warcaby Chińskie

Warcaby chiński

Grałem już w tą grę rodzinnie z wizytą u syna z wnuczką. Plansza była większa i kolory żywsze (inna firma ale cena też). Zamówiłem z żoną bo jest w sam raz na wyjazd na wakacje w deszczowe wieczory. Nie zajmuje wiele miejsca i cena do akceptacji. Polecam.

Od Dorota D. (Szczecin,  Polska) dnia 02 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Lassig, Kapelusz dwustronny Peach Stars UV 50+ 18-36 mc

Doskonały produkt i doskonała obsługa

Kapelusz spełnił swoje zadanie, doskonale chroni przed słońcem i wiatrem. Bardzo dobra jakość. Bardzo sprawna obsługa sklepu.

Od Krystyna G. (Jastrzębie-Zdrój,  Polska) dnia 02 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : SAM Trener snu i światełko nocne - niebieski

SAM Trener snu i światełko nocne

Bardzo fajny produkt! Polecam!

Od Ilona J. (Lublin,  Polska) dnia 01 Jul 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Beaba, Lampka nocna LED przenośna z latarką Pixie 90h świecenia Mineral

Polecam

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu tej lampki. Zamówiliśmy ją dla miesięcznego synka, a i dziesięcioletnia córka jest nią zachwycona. Idealna do małych rączek. Świeci bardzo długo, ładowanie super wygodne. Jak narazie same plusy !

Od Olga P. (Nowy Sącz,  Polska) dnia 27 Jun 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Childhome, Krzesełko do karmienia Evolu 2 ONE80 Natural/Anthracite

eleganckie krzesełko

Solidnie wykonane, wysokiej jakości krzesło. Ładna kolorystyka.

Od ALEKSANDRA S. (Wrocław,  Polska) dnia 27 Jun 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Skip Hop, Dwustronny dywan piankowy Wesołe Podwórko

Lepsza niż puzzle

To mój drugi zakup maty, podyktowany tym, że wcześniej zdecydowałam się na matę typu puzzle. Niestety puzzle po kilkunastu założeniach już tak do siebie idealnie nie pasują, mata się wiecznie rozwala. Zależało mi na macie w jednym kawałku. Ta jest bardzo dobra. Wysokiej jakości, nie śmierdzi plastikiem i grubsza i wieksza od poprzedniej - przyjemnie się w niej zapadam. Maluszek zachwycony wzorem, raczkował "biegiem" aż padł;) fascynuje go parkowanie w domkach. Trafiony zakup, szybka wysyłka. Polecam!

Od Agnieszka B. (Tarnów,  Polska) dnia 24 Jun 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Babymoov, Torba Style Zinc

aga

Torba jest wspaniała! starannie wykonana, dodatki również zgodne z opisem. Materiały wysokiej jakości. jestem mile zaskoczona. POLECAM w 100%. przesyłka błyskawiczna!!

Od Marek K. (Januszkowice,  Polska) dnia 23 Jun 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Trudi, Pluszak pies - husky Marcus, 24 cm

Świetne wykonanie

Polecam, maskotka jak żywa.

Od Anna S. (Warszawa,  Polska) dnia 21 Jun 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Btoys, Gryzak naturalny - ŚLIMAK

Daisy

Swietna zabawka na prezent dla noworodka oraz zabkujacego dziecka. Mila w dotyku, swietny gryzak.