Wszystkie opinie

Od Justyna T. (Ostrów Wielkopolski,  Polska) dnia 24 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Organizer na pieluszki do łóżeczka

Świetny organizer

Nie spodziewałam się, że ten gadżet tak ułatwi mi przebieranie malucha. Zawieszony na łóżeczku faktycznie sprawia, ze wszystko co niezbędne jest pod ręką. Polecam szczególnie tym osobom, które tak jak ja nie mają zbyt wiele miejsca w sypialni i nie mogą sobie pozwolić na dodatkową komodę. Organizer wykonany z grubego tworzywa, wydaje się bardzo solidny, estetycznie wykonany, wart tych pieniędzy.

Od Małgorzata K. (Podbucze,  Polska) dnia 22 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Skip hop, Stolik interaktywny 3w1 Explore & More

Stolik interaktywny

Kupiłam już drugi stolik. Pierwszy rok temu dla wnuczki. Stolik jest używany cały czas, od czwartego miesiąca dziecko z niego korzysta. W tym roku urodziła mi się druga wnuczka i na prezent postanowiłam kupić ten sam stolik co rok temu, ponieważ w przypadku pierwszej wnuczki stolik spełnił nasze oczekiwania. Polecam

Od Daria S. (Kraków,  Polska) dnia 21 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Little Dutch, Klocki Róż

Super klocki!!!

Klocki są piękne i nie niszczą się. Polecam

Od Marta G. (Świdnica,  Polska) dnia 21 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Btoys, Samolot

samolot

świetna zabawka! samolot identyczny jak na zdjęciu nawet wygląda jeszcze lepiej, leciutki i idealny dla dzieci w kazdym wieku !
Sklep rowniez swietny, dostawa ekspresowa ..swietny kontak ze sklepem . Bylam powiadamiana a kazdych etapach dostawy !
polecam w 100% !

Od Dorota P. (Warszawa,  Polska) dnia 20 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : OXO, Pojemnik na Mokre Chusteczki

Chusteczki nie wysychają. Polecam

Świetnie sprawdza się. Polecam

Od Karolina N. (Warszawa,  Polska) dnia 17 May 2018 :
(3/5) 
Opinia do : Królewna śnieżka Puzzle 48 el. - The Purple Cow

Nie najlepsze wykonanie

Puzzle wykonane z cienkiego kartonu, dość trudno połączyć je w całość, łatwo się rozpadają. Piękny obrazek i kolory, ale dziecko szybko straciło do nich cierpliwość.

Od Karolina N. (Warszawa,  Polska) dnia 17 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Mudpuppy, Puzzle szukaj i znajdź Las tropikalny 64 elementy

Dobra jakość

Puzzle świetnie wykonane, gruby karton, łatwo się łączą i trudno rozpadają. Piękne żywe kolory

Od Kamila Z. (Busko-Zdrój,  Polska) dnia 17 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Lulujo, Klipsy do Kocyka 2szt Black

Godne polecenia

Ciekawe rozwiązane do wózka by kocyk nie "uciekł", podoba mi się
:)

Od Kamila Z. (Busko-Zdrój,  Polska) dnia 17 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Motherhood, Otulacze muślinowe bawełniane Premium 100x120 cm Classics - Szary

Godne polecenia

Polskie, świetnie otulaczo-pieluszki i letnie kocyki w jednym. Miękkość zyskują już po pierwszym praniu. Piękny design .

Od Kamila Z. (Busko-Zdrój,  Polska) dnia 17 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Pieluszka otulacz Stone Lodger Rosa

Doskonaly produkt

Kupiłam z polecenia koleżanki blogerki i jestem zachwycona. Niezwykle elastyczna i miękka tkanina ;otulacz- kocyk - ręcznik - osłonka do wózka w jednym.

Od Paulina K. (Rędziny,  Polska) dnia 16 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Babiators, Okulary przeciwsłoneczne dla dzieci Aces Navigator Blue Crush Mirrored Lenses 6+

Babiators

Okulary są rewelacyjne, wykonanie na wysokim poziomie polecam w 100, a nawet 200 % to nie jest Nasza pierwsza przygoda z okularami Babiators , mamy jeszcze rozmiary 0-3 i 3-5 i teraz 6+ nie zawiodły Mnie a zwłaszcza syna, uwielbia w nich chodzić, pierwsze zgubiliśmy i po zarejestrowaniu otrzymaliśmy nowe okulary.
Polecam.

Od Dorota P. (Jelenia Góra,  Polska) dnia 15 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Tula, Nosidełko ergonomiczne Baby Grace

Grace

Grace to przepiękne nosidło, świetny materiał. Córka i ja jesteśmy zachwycone i Tulimy się:-)
Przesyłka dotarła bardzo szybko.

Od Ewa R. (Sulejów,  Polska) dnia 14 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Tiamo, Miffy Knited Grzechotka Szara

Dorota

Ładna porządnie wykonana

Od Ewa R. (Sulejów,  Polska) dnia 14 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Tiamo, Miffy Knited Spiralka Szara

Dorota

Bardzo ładna

Od Karolina C. (Warszawa,  Polska) dnia 14 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : LittleLife, Plecaczek Sowa

super :)

Plecaczek prześliczny. Szukałam czegoś dla 2 letniej córki, co nie było łatwe. Większość plecaków jest duża, ciężka, kiepsko wykonana. Gorąco poleca! Plecak śliczny, malutki, i lekki !

Od Olga P. (Nowy Sącz,  Polska) dnia 12 May 2018 :
(4/5) 
Opinia do : Beaba, Okularki Baby XS pink

Luźny pasek

Okularki w rozmiarze xs, dla 5-miesięcznego dziecka dobrej wielkości i nie wydają się mu przeszkadzać. Minus za zbyt obszerny pasek i za mało pola regulacji obwodu.

Od Olga P. (Nowy Sącz,  Polska) dnia 12 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Beaba, Silikonowy pojemnik do mrożenia 6 x 90 ml paprika

Polecam

Produkt dobrej jakości, jak na markę przystalo. Pojemne zbiorniczki na większe porcje do mrożenia. Plus za pokrywkę.

Od Olga P. (Nowy Sącz,  Polska) dnia 12 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Koo-di, Silikonowy talerz Tiny Tapas - Green

Świetny

Pomysłowe naczynie, dobry kształt i kolor zachęcający do jedzenia.

Od Nikola O. (Nowa Wieś Tworoska,  Polska) dnia 11 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : ORIBEL, Krzesełko do karmienia RÓŻOWY KOLEKCJA DELICIOUS Cocoon

Cudo!

Krzesełko jest po prostu piękne idealnie pasuje do nowoczesnego mieszkania a do tego jeszcze ta pastelowa kolorystyka. Bardzo praktyczne - kilka ustawień wysokości oraz regulacja ustawienia krzesełka sprawia że idealnie nadaje się także dla maluszków. Kółka na przednich nóżkach umożliwiają łatwe przestawianie. Przy małym dziecku, które jeszcze samo nie je przydatna podręczna tacka na kubeczek czy butelkę dla mamy. Polecam!

Od Marta J. (Warszawa,  Polska) dnia 10 May 2018 :
(5/5) 
Opinia do : Janod, Magnetyczna układanka Kostiumy Dziewczynka Magnetibook kolekcja 2018

Rewelacja

Córka zachwycona. Strzał w 10 jeśli szukamy prezentu dla 3 latki. Gorąco polecam. Sama się tym bawię;)